Værelser

Enkeltværelser

Vores enkeltværelse er perfekt til dig der blot skal være på Bornholm en enkelt dag eller to, eller vil opleve den smukke ø på egen hånd.

Fra 650 kr. pr. overnatning

Dobbeltværelser

Vores store lyse dobbeltværelser er perfekt til parret, to venner på tur eller bare til dig der elsker at have godt med plads. Den perfekte base til et dejligt ophold på Bornholm.

Fra 750 kr. pr. overnatning

Tripleværelse

Vores tripleværelse er perfekt til vennegruppen, den lille familie eller bare til jer der vil have lidt mere plads. Værelset har plads til op til 3 personer og har eget bad og toilet.

Fra 1.250 kr. pr. overnatning

Familieværelse

Vi sætter familien højt på Sverres Hotel og har derfor også værelser med plads til hele familien. Vores familieværelser har plads til op til 4 personer og eget bad/toilet.

Fra 1.395 kr. pr. overnatning

Retro lejlighed

Vores funky retro ferielejlighed har plads til 5 personer plus en ekstra opredning.

Lejligheden består af 2 soveværelser, en spisestue, hyggestue med tv, dejligt stort køkken, badeværelse, entre og direkte udgang til vores skønne gårdhave.

Fra 1.650 kr. pr. overnatning

DEN PERFEKTE LOKATION

Bo tæt på det hele

i hjertet af Rønne

Sverres Hotel er centralt beliggende mellem færgehavn og centrum, tæt på Rønnes gamle bydel, Nørrekås Lystbådehavn og en lille sandstrand.

0,5 km

FRA RØNNE CENTRUM


6,2 km

FRA LUFTHAVNEN


0,3 km

FRA FÆRGEHAVNEN I RØNNE

ANMELDELSER

Det siger vores gæster

Min søster og jeg boede på Sverres Hotel i 4 dage, under dette års folkemøde. Rigtig hyggeligt lille hotel der lægger lige ved færgen og tæt på centrum. Der kører busser i alle retninger lige udenfor hotellet og ligeoverfor kan man leje el cykler. Berit er en rigtig sød og opmærksom vært, vi manglede ikke noget. Til næste år vil jeg bestemt bo her igen.

HELLE ANDREASEN

Et dejligt hyggeligt hotel, med god betjening og behandling, Hotellet ligger centralt i byen og tæt ved havnen. Det kan absolut anbefales.

HEIDI LARSEN STRØM

Tak for et dejligt ophold, (dog manglede der roomservice 😉

Berit er en fantastisk vært, altid med et smil og en rap bemærkning. Dejlig morgenmad og fine værelser. Jeg kommer helt sikkert tilbage.

JAN SEGATO FISCHER

ENG - DE