Events

På denne side finder du de events, der løbende bliver arrangeret på Sverres Hotel


Jul på Sverres Hotel

På Sverres Hotel omfavner vi julestemningen med åbne arme og varme hjerter. Her midt i juleglædens tid, emmer hotellet af en hyggelig atmosfære og hjertevarm gæstfrihed.


I vores julepyntede restaurant serverer vi vores lækre morgenmad, sammensat med kærlighed og omtanke for at give en smagsoplevelse, der vil skabe gode minder. Vi sørger for at skabe en varm og hjemlig følelse, og at vores gæster kan glæde sig over at dele hjertevarme øjeblikke med deres nærmeste.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Sverres Hotel.

0:00
0:00

Bryllup på Sverres Hotel

Tilbage i 2018 havde Sverres Hotel æren af at være ramme for det mest romantiske bryllup hvor selve vielsen foregik i vores hyggelige have. Et kæmpe tillykke til det svenske par, der valgte at Sverres Hotel skulle være en del af deres store dag.


Kontakt os gerne hvis du vil høre mere om mulighederne for at afholde et arrangement på Sverres Hotel.

Kontakt os herVi er super stolte over at kunne slå dørene op for Rønne's nye og hyggelige bar, der i sommersæsonen har åbent dagligt . Her vil der være skruet op for den gode stemning, gode lokale øl, de lækre drinks og vi ser frem til at byde jer alle velkommen.

Se åbningstider og ban-menu lige HER


Påsken 2023

Der var skruet op til maksimum for påskehyggen på Sverres Hotel i påsken. Hyggen var i højsædet og der blev pyntet op både inde og ude, til glæde for gæster og forbipasserende – og selvfølgelig også for os selv.


Stort tak til alle der kom forbi i løbet af påsken 🙂


0:00
0:00

Jul i Gårdhaven 2022

Sverres Hotel skruer helt op for julestemningen, når der bydes indenfor til julehygge i Gårdhaven hver søndag i december fra kl. 14.00 til 17.00. Her vil der være mulighed for at købe varm gløgg og lune æbleskiver, deltage i konkurrencer, julehygge og se hvad Nissen finder på.

Kl. 15 - 15.30: Julekonkurrence for store og små.

Kl. 16.00: Der læses julehistorie ved juletræet hvorefter vi synger julesange.


Indgang ved den grønne port ud mod Munch Petersens Vej.

Spørgsmål? 

Kontakt os lige her...

ENG - DE