Restaurant & Lounge

Start dagen med vores lækre morgenmadsbuffet eller slap af med en kop kaffe, drink eller sodavand i vores hyggelige restaurant og lounge.

Morgenmadsbuffeten serveres i restauranten på 1. sal mandag til fredag fra 7.00 - 9.00 og weekender samt helligdage fra 7.30 til 9.30.


Der er gratis kaffe, the og varm kakao under morgenmaden. Buffeten tilpasses efter sæson. Restauranten er lukket mellem kl.10.00 - 12.00 hver dag pga. rengøring.

Drikkevarer

Gratis kaffe, the, varm kakao i restauranten. Hele kander kaffe/the kan købes til dkr. 35 kr.

OBS! Varme drikke kun gratis under morgenmaden.


Øl, vin og vand kan købes hele dagen, og findes på køl i restauranten på 1. sal.

Betaling for drikkervarer sker via MobilePay på 170148.


Morgenmad på ankomstdagen

Der er mulighed for at tilkøbe sig morgenbuffet til dkr. 95,- hvis man kommer ind med Køge færgen kl. 06.00. Dog skal dette bestilles og betales dagen før. Har du købt og bestilt morgenmad til ankomst med Køge Færgen, gør vi opmærksom på at hoveddøren til Sverres Hotel åbner kl.6:30 (venligst IKKE banke på døren pga sovende gæster i stueetagen). 

Bestillingen er bindende.

Madpakke

Der er mulighed for at smøre sin egen madpakke under morgenmaden til pris dkr. 45,- pr. person, dette skal dog bestilles og betales dagen før, bestillingen er bindende. Der er mulighed for at købe en kande kaffe/the til at tage med på turen, pris dkr. 35,- pr. kande.

Brunch

Fra 1/5 2023 vil der være mulighed for at tilkøbe sig til en gang brunch mod et ekstra beløb på dkr. 75,- pr. person. Dette skal ligeledes bestilles og betales dagen før, dette vil blive registreret under gæstens booking.


ANMELDELSER

Det siger vores gæster

Min søster og jeg boede på Sverres Hotel i 4 dage, under dette års folkemøde. Rigtig hyggeligt lille hotel der lægger lige ved færgen og tæt på centrum. Der kører busser i alle retninger lige udenfor hotellet og ligeoverfor kan man leje el cykler. Berit er en rigtig sød og opmærksom vært, vi manglede ikke noget. Til næste år vil jeg bestemt bo her igen.

HELLE ANDREASEN

Et dejligt hyggeligt hotel, med god betjening og behandling, Hotellet ligger centralt i byen og tæt ved havnen. Det kan absolut anbefales.

HEIDI LARSEN STRØM

Tak for et dejligt ophold, (dog manglede der roomservice 😉

Berit er en fantastisk vært, altid med et smil og en rap bemærkning. Dejlig morgenmad og fine værelser. Jeg kommer helt sikkert tilbage.

JAN SEGATO FISCHER

ENG - DE