Betingelser

Ankomst, afrejse, afbestilling og bagage

Betaling 

Betaling sker på selve ankomstdagen, eller dagen efter, efter morgenmaden, dog efter aftale med hotellets ledelse. Booker du direkte igennem vores hjemmeside kan du betale med det samme. Du må gerne sætte de kort ind som du har modtaget på Messenger hvis det er muligt.

Hotellet har babysenge/sengetøj og babystole.   

En ekstra opredning koster 350,- pr. dag 

En børne opredning under 10 år koster 200,- pr. dag. 10 år og opefter er prisen 350,-  

 

Kode 

På selve ankomstdagen modtages en kode til hoveddøren på SMS. Modtagelsen af denne bedes bekræftet med et OK. Koden er fortrolig og må kun benyttes af hotellets gæster, og må derfor ikke videregives til andre. 


Ankomst 

På ankomstdagen, vil der i entreen stå en hvid kuvert med navn på, på en hylde, indeholdende nøgle og p-skilt. Dette vil stå klar fra kl. 14:00. 

Ved evt. ændring af antal personer på det bookede værelse, skal dette meddeles til hotellet senest kl. 12:00 dagen før ankomst, med det korrekte antal personer der skal bo på værelset, samt telefonnummer på den person som booker værelset. 

På afrejsedagen skal værelset forlades senest kl. 10:00 og nøglen skal efterlades i døren. 


Morgenmad og Brunch

Restaurant

OBS: Vær opmærksom på at restaurantens åbningstider om aftenen varierer ved højsæson og lavsæson, se venligst skiltet på døren ind til restauranten, eller spørg personalet.


Morgenmad

Opholdet er inkl. morgenmad og varme drikke.
Døren til restauranten åbnes 1/2 time før buffeten starter, til en kop kaffe eller the.

Morgenmad på ankomstdagen
Der er mulighed for at tilkøbe sig morgenbuffet til dkr. 95,- hvis man kommer ind med Køge færgen kl. 06.00. Dog skal dette bestilles og betales dagen før. Har du købt og bestilt morgenmad til ankomst med Køge Færgen, gør vi opmærksom på at hoveddøren til Sverres Hotel åbner kl.6:30 (venligst IKKE banke på døren pga sovende gæster i stueetagen). 
Bestillingen er bindende.   

Laktose og gluten intolerance

Hvis man ønsker laktosefri eller glutenfri til morgenmad, kan dette bestilles, dog dagen før inden kl.14.00 på kontoret på Sverres Hotel (1. sal) eller på telefon 6014 9411.   


Udtjekning

Udtjekning for både værelser og ferielejlighed er kl. 10.00 alle dage.


For sen udtjekning fra værelserne eller ferielejlighed:

Hotellet er berettiget til at opkræve det fulde beløb, svarende til værelsets eller ferielejligehedens daglige pris, hvis man tjekker ud senere end kl.10:00. Er man som gæst først ude af værelset kl.10:15 opkræves omgående det fulde daglige beløb for værelset eller ferielejligheden.


Efter udtjekning 

Efter udtjekning kl. 10:00 er det ikke muligt at benytte restaurantens kaffemaskine. Det er ligeledes ikke muligt at låne toilettet, idet der kun er toiletter på værelserne, og rengøring startes lige efter udtjekning henvises der til Snellemark Centeret's toiletter ovenpå Kvickly.


Afbestilling 

Ved afbestilling af værelset, skal der gives besked hurtigst muligt. Vi skal vide besked senest 48 timer før ankomst og senest kl. 14:00. 

Ved afbestilling foretaget senere end 48 timer før ankomst, eller ved udeblivelse fra det bookede værelse, skal det fulde beløb betales. 


Opbevaring af bagage 

Der er mulighed for opbevaring af bagage på hotellet efter endt ophold og indtil man skal med enten færge eller fly senere på dagen. Vi gør dog opmærksom på, at bagageopbevaring er på eget ansvar og kan senest opbevares til kl. 22.00. Henvendelse til personalet for nærmere info.


Røgfrit hotel

Hele hotellet er røgfrit (også e-cigaretter) inklusiv værelser, restaurant og øvrige rum.

Det er ikke tilladt at ryge ud gennem/i vinduet.

Al rygning foregår i hotellets gårdhave eller vores store tagterrasse på 1. sal.

Der opkræves et gebyr på 5.000 dkr. samt bortvisning fra hotellet, hvis dette ikke overholdes.


Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr på hotellet, dette gælder også førerhunde.

Der opkræves et gebyr på 1.500 dkr. samt bortvisnong fra hotellet, hvis dette ikke overholdes.


Parkering

Der er mulighed for parkering af bil/mc/bus på den store græsplæne på hotellets bagside (se vedhæftet billede). Husk p-skiltet skal ligge i bilens forrude. P-skiltet findes i nøgle kuverten på ankomstdagen. Parkeringen er på EGET ANSVAR.

Ønskes der parkering efter endt ophold, kan dette tilkøbes (pr. dag) ifølge aftale med hotellets ejer.

 

Cykelparkering 

Der er mulighed for parkering af cykler i hotellets gårdhave, inde i porten (indgang fra Munch Petersens Vej ved den grønne port). 

Er porten låst, så ring da venligst til hotellet på tlf. 60 14 94 11. 

Det er ikke tilladt at tage cykler med ind på selve hotellet, heller ikke ind på værelserne. 


Køleskab og fryser

I hotellets gårdhave/tagterrasse finder du et gæstekøleskab samt fryser, til opbevaring af dine mad- og drikkevarer. Brug af køleskab og fryser er på eget ansvar.


Tørring af tøj

I hotellets port findes der tørrestativer til tørring af tøj. Hotellets gårdhave, have eller tagterrasse må ikke benyttes til tørring af tøj.


Gårdhave, have og tagterrasse

Alle gæster kan frit benytte og hygge sig i vores skønne have, gårdhave og tagterrasse 1. sal under opholdet.

Ved brug af borde og stole bedes disse sættes på plads efter brug og fjerne kopper, glas, flasker og affald.


Firmaaftaler

Skræddersyede firmaaftaler kan aftales. Kontakt venligst hotellet på +45 60 14 94 11.


Faktureringer til firmaer i følge aftaler med Hotellets indehaver:Fakturaer der udstedes til firmaer bedes være opmærksom på at hotellet har 8 dages betalingsbetingelser. Der kan IKKE faktureres via EAN.


Covid-19 

Hotellet overholder alle de hygiejniske retningslinjer. Dette beder vi også vores gæster om at gøre. 

  • Benyt håndsprit i hotellets entré, samt ved indgangen til restauranten på 1. sal. 
  • Brug plastikhandsker på begge hænder, inden man tager af morgenbuffeten. Plastikhandsker findes i restauranten. 
  • Hold afstand. 


Det er ikke tilladt at træde ind på hotellet, hvis man som gæst har symptomer på smitte. 


Har man som gæst fået konstateret Covid-19 inden ankomst til hotellet, beder vi om at hotellet kontaktes for at afbooke, dog senest 48 timer før ankomstdagen. 

Har man som gæst fået Covid-19 under opholdet på Bornholm, skal dette meddeles til hotelejeren hurtigst muligt. Det er efterfølgende ikke tilladt at fortsætte opholdet på hotellet. 

OBS: Vi gør opmærksom på at Sverres Hotel ligger tæt på færgehavnen samt få hundrede meter fra centrum og at der derfor kan forekomme støj fra trafikken. Ønsker man at bo i værelser væk fra gaden bør dette meddeles til hotellet (dog uden garanti for ledigt værelse) til sverreshotel@gmail.com   


Desuden gøres der opmærksom på, at der ikke refunderes for opholdet.   

ENG - DE